За пролетта с любов

11.04.2012 10:48 Автор: Елена Акалийска Няма коментари

Знаете ли че... Първите версии на Win и Mac позволявали на потребителите си да избират само едноцветен фон за десктопа си. Скучно, ха?

През доста ъпдейти се е минало, докато се стигне до днешния голям избор от "тапети". Но си струва - това е един от най-добрите начини да направим личния си компютър наистина личен. Пък и вярвайте ми - човек се познава по десктопа си. Психологическо изследване на Windows Vista потвърждава теорията ми. Например:

  • прекалено много разпилени икони говорят за неорганизиран човек /oops, wasn't me!/;
  • лична снимка за фон - потенциален его маниак;
  • безкрайно синьо море - имате си работа с индивид, който обича да държи личния си живот за себе си...

Сега е моментът тайничко да надникнете в монитора на съседа по бюро и да му направите бърз психологически десктоп анализ... (:
А пък на нас, WE екипа, наскоро ни хрумна нова идея, която може би ще ви допадне. Започваме нова традиция и занапред от време на време ще ви изненадваме с нов-новеничък уолпейпър. За начало нещо пролетно, за да подсетим слънцето навън, че вече е време да започне да грее целодневно :)

- WE love spring – в този архив ще намерите тапета в няколко различни резолюции - 1280х800, 1280х1024, 1366х768, 1600х900, 1920х1200 - ако случайно сме пропуснали вашата - пишете ни :)

Категории: WE
Етикети: WEB and Events, wallpaper, spring

Нов коментар